Yoek Elite Membership

Word nu member van Yoek Elite, spaar punten met al je aankopen en ontvang een tegoedcode van € 25,- 

 

Een passie voor fashion heeft zo zijn voordelen!

 

Hoe werkt het?

> Je spaart punten als je een Yoek account aanmaakt en bestelt terwijl je ingelogd bent. Heb je nog geen Yoek account? Je kunt hier een account aanmaken.

> Je spaart met iedere online aankoop bij Yoek. Het is niet mogelijk om punten te sparen bij het doen van Yoek-aankopen in fysieke winkels.

> Zodra je 3000 punten hebt gespaard ontvang je een online tegoedcode van € 25,-. Je ontvangt automatisch een e-mail met dit leuke nieuws, want het is tijd om te shoppen!

 De persoonlijke tegoedcode kan ingevuld worden in de kassa.

> Punten worden wekelijks door ons uitgekeerd. Let op; het kan dat je 3000 punten hebt gespaard maar nog geen e-mail van ons ontvangen hebt. Dit komt doordat wij rekening houden met een eventuele retour. De retourtermijn bedraagt 14 dagen, mochten wij dan geen retour ontvangen hebben, dan worden je punten uitgekeerd in de vorm van een kortingscode die je per mail ontvangt. 

> Het tegoed blijft een jaar geldig, vanaf het moment dat je 3000 punten hebt gespaard.

> Je ontvangt geen punten bij de bestelling waarbij je de kortingscode gebruikt.

> Je begint direct met het sparen van punten zodra je een account hebt aangemaakt, en alleen als je bestelt terwijl je ingelogd bent. Reeds bestaande accounts starten

 automatisch met het sparen van punten vanaf 1 februari 2017.

> Op elk artikel dat je koopt, zul je punten verdienen. Zodra je 3000 punten gespaard hebt, kun je de tegoedcode van € 25,- gebruiken. Voorbeeld: als je 3200 punten hebt gespaard,

 moet je nog even doorsparen tot je 6000 punten hebt, om de tweede tegoedcode te ontvangen!

> Het gespaarde tegoed is niet in te wisselen voor geld.

> Het gespaarde tegoed kan niet ingezet worden bij de aankoop van gift cards of wanneer je een andere kortingscode gebruikt.

> Je kunt de hoogte van je gespaarde punten op elk moment inzien in je online account.

> De punten ontvang je alleen als je ingelogd bent tijdens het bestelproces. Er is geen mogelijkheid om achteraf punten aan een account toe te voegen.

> De waardepunten zijn niet overdraagbaar.

> Yoek behoudt zich het recht voor om de spaarvoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen.

> Bekijk hier de algemene voorwaarden