Verzendinformatie

 

Alle bestellingen worden binnen 24 uur (enkel op werkdagen) verzonden vanuit ons magazijn in Zwanenburg.

Als u vóór 16u bestelt (op werkdagen) zullen wij het dezelfde dag nog verzenden, bestellingen na 16u worden de volgende (werk)dag verstuurd. Wanneer u bestelt op vrijdagavond tot en met zondag, dan zullen wij uw bestelling op maandag versturen. We versturen onze bestellingen over de hele wereld via DHL. Buiten de EU zal het geleverd worden met de plaatselijke vervoerder (bv. USPS in de USA). Helaas is het niet mogelijk om uw pakket naar een postbus of antwoordnummer te versturen.  

Standaardlevering

BestemmingVerzendkostenOrders boven € 99,-Levertijd 
Nederland€ 4,95€ 0,001-2 werkdagen
België€ 4,95€ 0,001-2 werkdagen
Duitsland€ 4,95€ 0,002-3 werkdagen

Bij het afrekenen, in de check-out, kunt u kiezen voor de volgende verzendopties. Vanaf 1 september 2022 wordt er voor twee verzendopties een toeslag à € 0,95 berekend;

 • Handtekening vereist
  Uw bestelling kan dan eventueel ook bij uw buren afgeleverd worden. 
 • DHL Afhaalpunt 
  Uw bestelling zal geleverd worden bij een door u geselecteerd afhaalpunt in de buurt. Momenteel zijn er 3.750 DHL ServicePoints in Nederland, waar u uw pakket kunt ophalen. Verschijnt de pop-up met de afhaalpunten niet in de check-out? Kijk of uw pop-up-blocker aanstaat, of neem contact met ons op via fashionadvisor@yoek.nl  
 • Alleen huisadres (niet bij de buren) (vanaf 1 september 2022 + toeslag à € 0,95)
  Uw bestelling kan in dat geval alleen bij het door u opgegeven (huis)adres afgeleverd worden, het mag en kan niet afgegeven worden bij uw buren.
  Gebeurt dit overhoopt toch? Laat het ons dan alstublieft weten, wij melden dit graag bij DHL om de service te verbeteren. Als de eerste afleverpoging niet succesvol kan worden uitgevoerd dan is de keuze aan de bezorger of het pakket naar een afhaalpunt gaat of dat er een tweede bezorgpoging gedaan zal worden.
 • DHL Avondbezorging (vanaf 1 september 2022 + toeslag à € 0,95)
  Vindt u het ook zo onhandig als de DHL pakketbezorger komt terwijl u net boodschappen aan het doen bent? Of als u aan het werk bent? Precies daarom bieden wij de mogelijkheid tot avondbezorging voor de volgende werkdag tussen 18.00 en 21.00 uur. Houd er rekening mee dat deze optie alleen geldig is als u bestelt van zaterdag tot en met donderdag; als u bestelt op vrijdag dan wordt het zaterdag overdag geleverd. Mocht u op het moment van avondbezorging niet thuis zijn en als het pakket niet bij de buren kan worden afgeven, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. U ontvangt een kaart met daarop een code waarmee u kunt zien waar het pakket bezorgd zal worden, of u kunt het pakket volgen via de track & trace link die u per mail ontvangen heeft.

  Let op: deze verzendoptie is enkel beschikbaar voor zendingen binnen Nederland.
  Bij alle bovenstaande verzendopties geldt het volgende; mocht u de gehele bestelling retourneren, dan krijgt u de verzendkosten (€ 4,95 + eventuele toeslag à € 0,95) teruggestort. Als u een deel van de bestelling retourneert, krijgt u geen verzendkosten teruggestort. 

Levering
Gezien de waarde van de producten hebben we voor alle bestellingen een afleverbewijs nodig. Dat betekent dat we pakketten niet mogen bezorgen zonder handtekening. Voor internationale zendingen kunnen invoerbelastingen, invoerrechten en douanetarieven gelden. Deze worden berekend zodra uw pakket aankomt in het land van bestemming en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Verzekering
Alle artikelen zijn gedurende de verzending van YOEK naar het bezorgadres verzekerd tegen diefstal en onopzettelijke beschadiging. De dekking vervalt zodra de artikelen zijn geleverd op het opgegeven bezorgadres en zodra ervoor is getekend.


Tax-free winkelen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% btw. Als u buiten de EU woont, kunt u op yoek.com tax-free winkelen. De 21% btw wordt bij het afrekenen van het bedrag afgehaald als u een land buiten de EU kiest.


Douane- en invoerkosten

Voor producten in een bestelling die naar een land buiten de EU worden verzonden kunnen er belastingen, douanetarieven en invoerheffingen gelden die worden geheven door het land van bestemming (de 'invoerkosten'). Alle douane- en invoerkosten worden in rekening gebracht zodra het pakket aankomt in het land van bestemming. Deze kosten dienen te worden voldaan door de ontvanger van het pakket. We hebben helaas geen invloed op deze kosten, en we kunnen u niet vertellen hoe hoog deze bedragen zijn, omdat de regels en invoerheffingen per land verschillen. Het is misschien een goed idee om contact op te nemen met het douanekantoor ter plaatse en na te vragen wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Als u nog verdere vragen heeft over de verzending en de verwerking van uw bestelling, kijk dan bij de veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact met ons op.
De verzendkosten in het winkelmandje zijn uiteindelijk bindend.