C O L L E C T I E S 

Het assortiment van Yoek bestaat uit meerdere collecties, het merk heeft iets voor iedere gelegenheid en stijl

Yoek Fashion zomer 2022
Yoek
Yoek heeft een ruim aanbod met trendy items in grote maten, die het figuur niet verbergen, maar zorgen voor een prachtige look! We ontwerpen kleding van hoge kwaliteit met stijlvolle prints en pasvormen.

 

Black Label
Onze Black Label collectie is een party wear collectie die het hele jaar verkrijgbaar is. We hebben schitterende cocktailjurken en feestelijke tops, die jou direct een glamorous uitstraling geven!

 

White Label
White Label is een weekendcollectie om in je vrije tijd te dragen! Deze nieuwste collectie bevat casual kleding voor een relaxed dagje thuis, als je lekker gaat lunchen met vriendinnen of de natuur in gaat.

 

Portraits
Portraits is een minimalistische collectie met alle essentiële basic items voor de aankomende jaren. De stukken zijn gemaakt als tijdloze items, die langer meegaan dan een seizoen of tijdelijke trend.

 


Miss Y
Miss Y Loves Yoek is een trendy it-girl collectie, voor modebewuste jonge vrouwen. De modische collectie heeft een sporty vibe met een schattige uitstraling. Miss Y is trots op haar curves!

 

Plus Size Basics
Loungewear
We hebben nu comfortabele combi-sets en klassiekers die ontworpen zijn om de hele dag door gedragen en geliefd te worden, elke dag weer.